Ruben ten Brundel

  • Dit maakt school zo bijzonder…

De Schatkamer is een school waar iedereen welkom is. Een plek waar samen met de kinderen gekeken wordt naar hun talenten en we de kinderen hiermee in hun kracht proberen te zetten. Daarnaast bieden we in de middag cultuurworkshops aan, waarbij leerlingen hun talent kunnen ontdekken en ontwikkelen. Ook wordt er gewerkt met thema's waarbij de leerlingen aan elkaar en ouders mogen laten zien waar ze aan gewerkt hebben.

  • Wat is het leukste aan juf of meester zijn?

De kinderen met een glimlach de school binnen zien komen en vrolijk weer naar huis zien gaan. Een plek bieden waar kinderen mogen zijn wie ze willen zijn en natuurlijk ook het nodige leren!

  • Als leerkracht kun je mij herkennen aan….

Mijn verloren haarbos.. En als meester ben je op school toch vaak in de minderheid.. Verder vind ik het belangrijk dat er een fijne sfeer in de groep is en humor is daar een belangrijk onderdeel van.

  • Ikzelf was als basisschoolleerling …

Een rustige leerling die in de klas het meest kon genieten van rekenen en tekenlessen. In de klas had ik het erg naar mijn zin, maar ik genoot het meeste van de gymlessen of de pauzes, waar ik lekker kon spelen en sporten. Vanaf de middenbouw was ik iedere middagpauze aan het voetballen met klasgenootjes.

Leraren

Ruben ten Brundel

Ruben ten Brundel

Leerkracht