Activiteitencommissie

De decoavonden, de avond 4-daagse, de moestuin en het slotgala. Het oudercafé, de winterfeesten, de koningspelen en het onderhoud van ons prachtige schoolplein. Allemaal schooloverstijgende activiteiten om de Schatkamer een geweldige school te laten zijn voor onze kinderen.

de schatkamer Dankzij de hulp van ouders zijn deze activiteiten iedere keer weer een succes. De Activiteitencommissie van de Schatkamer organiseert deze ouderhulp. De commissie komt 4 keer per jaar bij elkaar en overlegt samen met het schoolteam wat er nodig is aan ouderhulp.

Bent u handig met verf, papier en schaar, heeft u groene vingers, of wilt u een groepje kinderen begeleiden tijdens spelletjesdagen? Houdt de oproepen voor ouderhulp in de schatbewaarder en de parroapp in de gaten en meldt u aan via acdeschatkamer@gmail.com.

Alle hulp is welkom, want hoe meer handjes we hebben, hoe grootser we alles kunnen aanpakken.