Zwols kinderboekenfeest!

Afgelopen woensdag is de Kinderboekenweek weer van start gegaan! De komende weken staan in het teken van boeken met als thema 'vriendschap'. De kinderen staan komende week nog een leuke voorstelling te wachten, uitgevoerd door de meesters en juffen van de Schatkamer. Op vrijdag is de voorleeswedstrijd voor de midden- en bovenbouw. De voorrondes in de groepen zijn al van start gegaan. Spannend wie dit jaar de nieuwe voorleeskampioen wordt!

Door: Jennifer de Wit

Zwols kinderboekenfeest!

Net als voorgaande jaren wordt de Kinderboekenweek in Zwolle feestelijk afgesloten met het Groot Zwols Kinderboekenfeest op zondag 14 oktober a.s. in Hedon. De naam zegt het al: er wordt groots uitgepakt, met theatervoorstellingen, een boekenruilbeurs, leuke workshops, voorleeskampioen Sarah en een blacklight disco. Het Kinderboekenfeest wordt georganiseerd door de Stadkamer in samenwerking met diverse culturele instellingen. Meer informatie over dit feest is te vinden op deze website.