rss rss

Willem is conciërge van het jaar!

Vandaag is Willem, onze conciërge, verrast met een bezoek van Sonja Paauw en Dagmar Hoekstra van D66. Zij kwamen het leuke nieuws brengen dat Willem conciërge van het jaar is geworden.


Door: Mia Blom

 

Willem is conciërge van het  jaar!

Wat ons betreft zeer terecht. We hebben de uitreiking van de beker en bloemen op het plein feestelijk kunnen vieren.

Willem wordt geprezen om zijn grote inzet en betrokkenheid, zijn adequate handelen bij de dagelijkse ‘probleempjes’ als vastlopende computers en printers, uitvallende verwarming, een wiebelende kruk en kopieeropdrachten. Daarnaast is hij een zeer fijne collega met een goed gevoel voor humor die altijd voor iedereen klaar staat en zorg draagt. Hij wordt ook zeer gewaardeerd om zijn flexibiliteit; hij kan moeiteloos van de ene klus naar de andere overstappen, hoe hectisch het soms ook is.

De verkiezing conciërge van het jaar is voor de 5e keer georganiseerd en benadrukt daarmee het grote belang van het ondersteunende werk van de conciërges. Zij zorgen ervoor dat leerkrachten zo min mogelijk tijd kwijt zijn aan klussen die ten koste gaan van hun primaire taak, namelijk het onderwijs verzorgen en het faciliteren van een prettige leef-, speel en werkplek.

Dank aan iedereen die zijn/haar stem heeft uitgebracht voor Willem.