Onderbouw NIEUWS: Water, zand en modderpret

Woensdag hebben de kinderen van de onderbouw de hele ochtend buiten gespeeld. De kinderen hebben zich prima vermaakt met bakken water, een mega zandbak en vooral heel veel modder

Onderbouw NIEUWS: Water, zand en modderpret

Er zijn taarten in alle vormen en maten gemaakt, er zijn watergevechten gehouden, er zijn kanalen en slootjes gegraven, maar ook gezellig chillen op het gras behoorde tot mogelijkheden. Het was zo fijn te zien dat de kinderen zich uren konden vermaken met niet veel meer dan water en zand. De ochtend werd afgesloten met een heerlijk picknick op het grasveld. Veel dank aan Ria (Korenbloem catering) en haar team van hulpouders die twee uur in de keuken hebben gestaan. Het zag er fantastisch uit en het smaakte verrukkelijk. Dank jullie wel! Het heerlijke, zonnige weer maakte het plaatje natuurlijk compleet.

Wilt u een impressie van de dag, kijkt u onder tabblad multimedia.

Vorige week hebben veel onderbouwers de avondvierdaagse gelopen. Wat een prestatie! De vermoeidheid was aan het eind van de week wel te merken, maar na een weekendje bijtanken was daar dinsdag niets meer van te merken. Wilt u komende week alstublieft het T-shirtje van de avondvierdaagse meegeven. Nog niet alle shirts zijn binnen.

Deze week stond verder in het teken van de laatste voorbereidingen voor het portfoliogesprek van volgende week. Voor sommige kinderen betekende dit nog werk afmaken, een mooie tekening maken of nog een gesprekje met de coach. De kinderen zullen met trots hun portfolio presenteren. Verheugt u zich daar maar vast op.

De komende twee weken zal ons thema in het teken staan van het WK. De kleuren rood-wit-blauw mogen vervangen of aangevuld worden met oranje, veel oranje! De kinderen mogen meehelpen hun ruimte in voetbalsferen te brengen. Vlaggen, slingers, ballen, het maakt niet uit! U bent uiteraard van harte welkom om een workshop te komen geven over het WK of het Nederlandse elftal.

Vorige week heeft u een brief meegekregen voor de bibliotheekpas. Wilt u het strookje onderaan deze brief komende week inleveren. Zonder pasje kan uw kind geen boeken lenen uit de schoolbibliotheek. We hebben nog niet alle briefjes binnen.

Wij wensen u een zonnig weekend, een gezellige Vaderdag en een spannende start van het WK.