Wat voor effecten heeft een meertalige opvoeding op schoolresultaten?

Profielwerkstuk invloeden meertalige opvoeding.

Wat voor effecten heeft een meertalige opvoeding op schoolresultaten?

Wij zijn Mélisa Roo en Nadhira Omar Mohamed en wij zitten in VWO 6 op CSG Dingstede in Meppel.

Voor ons profielwerkstuk doen wij onderzoek naar de invloeden van meertalige opvoeding bij kinderen tot en met 10 jaar. Ons doel is onder andere om te onderzoeken wat voor effecten de meertalige opvoeding heeft op de schoolresultaten van deze kinderen. Voor dit onderzoek hebben wij dus ouders/verzorgers nodig die hun kind(eren) meertalig opvoeden en die een enquête voor ons willen invullen. Voedt u uw kinderen meertalig op? Zou u deze enquête (Google Formulier) dan voor ons willen invullen? Wij hopen op deze manier genoeg antwoorden te verzamelen om deze te kunnen verwerken in ons onderzoek.

Alvast hartelijk dank voor uw medewerking. Dit waarderen wij enorm!

De link naar de enquête: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeKtzadKUJ1lUgE9rJwT8LwCUYxhhHc6-I_TeAN4E7csEwYgA/viewform?usp=sf_link

Met vriendelijke groeten,

Mélisa Roo en Nadhira Omar Mohamed