Verschuiven ouderavond van 16 februari naar 6 april

Tot onze spijt hebben we moeten constateren dat we de tweede thema ouderavond verkeerd gepland hebben dit schooljaar. De komende thema-ouderavond staat gepland op donderdag 16 februari en deze valt midden in de week van de portfoliogesprekken.

Verschuiven ouderavond van 16 februari naar 6 april

We kunnen ons voorstellen dat het hierdoor voor u als ouders lastig is om aan te sluiten deze avond. Omdat we de inbreng van ouders in de ontwikkeling van de Schatkamer heel belangrijk vinden, willen we deze thema avond graag verplaatsen naar donderdagavond 6 april. Tijdens de vorige ouderavond hebben we u geïnformeerd over ons kindcentrum en hebben we onze plannen aangekondigd voor de toekomst. Tijdens deze avond werd al snel duidelijk dat u als ouder ook veel mooie en interessante ideeën heeft over welke bijdrage u als ouder hieraan zou kunnen leveren. We zouden de volgende thema ouderavond dan ook graag met u hierover verder willen praten. Op een speelse wijze willen we deze avond dan ook met u brainstormen, over hoe we u zo goed mogelijk bij het reilen en het zeilen van de Schatkamer kunnen betrekken. Op allerlei verschillende manieren zijn ouders al betrokken op de Schatkamer. Onder andere als klassenouder, lid van het luizenteam, schooltuinouder, lid van de activiteitencommissie enz. Dit vinden wij al heel fijn, maar ook heel belangrijk. We willen deze avond graag gebruiken om te kijken welke talenten we van jullie als ouders nog meer/beter of anders kunnen inzetten op de Schatkamer. Wie weet heeft u zelf hierbij ook nog leuke ideeën!

De officiële uitnodiging volgt!