Veiligheid rondom de school

Wij willen opnieuw graag aandacht voor het parkeren rondom de school.

Door: Jennifer de Wit

Veiligheid rondom de school

Wij vinden het heel erg belangrijk voor de veiligheid van uw kind, maar ook die van alle andere kinderen en verkeersdeelnemers dat u parkeert op de parkeerplaatsen aan de Bergentheimstraat. Van mensen uit de buurt en onze eigen ouders krijgen wij regelmatig reacties over het feit dat het ‘s ochtend erg chaotisch en soms gevaarlijk is. Er wordt bijvoorbeeld met zeer grote regelmaat op de stoep geparkeerd en dat is onveilig voor de kinderen die met de fiets of lopend naar school gaan. Wij willen graag dat het naar school gaan voor iedereen veilig is, maar wij kunnen dit niet bereiken zonder uw medewerking!

Via de parkeerplaatsen aan de Bergentheimstraat is ook de ingang van de school heel gemakkelijk te bereiken (de deuren aan de kant van het schoolplein).

De voordeur aan de Wildwalstraat is geen in-en uitgang. Wilt u hier alstublieft geen gebruik meer van maken.