TSO op De Schatkamer

Wat is er nu leuker dan samen met je vrienden en vriendinnen tijdens school buiten spelen…. Dat kan tijdens de tussenschoolse opvang van De Schatkamer.

TSO op De Schatkamer

Met het mooie weer in het vooruitzicht is dit alleen maar leuker en kunnen we tal van activiteiten aanbieden aan de verschillende doelgroepen. De onderbouw vindt het heerlijk om veel bezig te zijn met schepjes, emmers water en zand. Van zandkastelen tot het maken van rivieren, alles komt voorbij. Ook verstoppertje of tikspelletjes vinden de kinderen erg leuk om te doen.

Tijdens de middenbouwpauze zoeken we iets meer de uitdaging. Spelen zoals Koningsbal, trefbal, touwtrekken, steltenloop-parcours lopen, de parachute en nog veel meer activiteiten komen aan bod. Wat we welke dag precies doen is te zien op het krijtbord dat zichtbaar is in de hal van de school. Zo weten de kinderen voor de pauze wat er te doen is en kunnen ze gezellig mee doen als ze dat willen.

Tijdens de bovenbouw worden deze activiteiten ook aangeboden voor wie daar zin in heeft. Uiteraard kunnen we het dan weer net iets moeilijker maken dan bij de middenbouw.

We hopen dat alle kinderen met veel plezier de pauzes beleven en zullen daar onze uiterste best voor doen!

We wensen u allemaal een fijne meivakantie!

Met vriendelijke groet,

Team tussenschoolse opvang.