Trakteren….goed nieuws!

Vanwege de in eerste instantie strenge protocollen in het kader van Corona, hebben we na het heropenen van de school in mei afgelopen schooljaar moeten besluiten dat de kinderen niet meer mochten trakteren op school. Na de zomer hebben we dat in eerste instantie zo gelaten, maar inmiddels zijn de protocollen dusdanig aangepast, dat de maatregelen niet meer zo streng zijn op dat punt.

Trakteren….goed nieuws!

In overleg met de leerlingenraad heb ik gekeken naar wat veilige en gezonde traktaties zouden kunnen zijn. De kinderen kwamen zelf met de suggestie dat fruit dat van zichzelf een “jasje” heeft, natuurlijk gezond en veilig is en dus als traktatie kunnen worden meegenomen. Super goed idee vonden wij als team en daarom het goede nieuws; trakteren op verpakt fruit (bijvoorbeeld een mandarijn, banaan, appel,...) of andere verpakte gezonde traktaties zijn vanaf volgende week weer toegestaan.