Workshops talentontwikkeling

Talentontwikkeling op de Schatkamer is een belangrijk doel. Dat betekent je talenten ontwikkelen om van daaruit ook je minder ontwikkelde gebieden te compenseren.

Door: marij feddema

Workshops talentontwikkeling

We sluiten daarbij zo goed mogelijk aan bij de behoefte en wensen van kinderen. Dit komt prachtig tot uiting tijdens onze talentmiddagen. Hier kunnen de kinderen kiezen uit een breed scala van workshops, waarbij ze hun talent kunnen laten zien en ontwikkelen, maar ook hun talent kunnen ontdekken. We zetten daarbij nadrukkelijk in op kunst - en cultuureducatie, waarbij plaats is voor experiment en onderzoek. We vinden het belangrijk dat ieder kind de mogelijkheid krijgt om zijn eigen talent te ontwikkelen binnen onze school.

Dit jaar kunnen we al spreken van een groot succes. Het enthousiasme, zowel bij kinderen als bij de begeleiders (leerkrachten, pedagogisch medewerkers, ouders en cultuuraanbieders) is groot. Komend schooljaar gaan we de workshops nog verder verdiepen en willen we u als ouder meer gaan betrekken bij de workshops. Ieder blok zal afgesloten worden met een presentatie door de kinderen. Over de vorm wordt nog nagedacht.
Inmiddels staan er op deze site (multimedia) fotos van de verschillende workshops.