Succesvolle tuindag

Zaterdag zijn de (tuin)handen flink uit de mouwen gestoken.

Succesvolle tuindag

Bomen, hagen en planten zijn gesnoeid. Onkruid is verwijderd. Hekken zijn gerepareerd. Wat ontzettend fijn dat kinderen, ouders, waaronder de tuinouders, en juf Helma zich zo hebben ingezet om het speelterrein voor onze kinderen speelbaar te houden.

Wij zijn ook heel blij dat na een paar uur zwoegen de twee balken die de verstopping in de duiker veroorzaakten eruit gehaald zijn, een mooi staaltje doorzettingsvermogen van de man van juf Helma. Het water kan nu, mits er stevig gepompt wordt, weer naar de vlindertuin vloeien. Voor veel kinderen is dit een geweldige uitdaging, het vraagt een enorme inspanning!

Terwijl kinderen en ouders in de tuin aan het zwoegen waren, is een van de magazijnen grondig opgeruimd en opnieuw ingericht door ouders van de activiteitencommissie. Een onzichtbare klus die zeer gewaardeerd wordt.

Kortom een succesvolle en zeer gezellige dag! Heel veel dank allen!