Sponsorloop goede doel

Onze hele school liep op 5 juni hard voor het goede doel: Stichting De Hond Kan de Was Doen. De kinderen liepen zo snel ze konden om maar zoveel mogelijk stempels te kunnen krijgen. Iedere stempel was goed voor weer een ronde dus voor weer meer euro’s.

Door: Jan Jaap Kroeze

Sponsorloop goede doel

En hoe meer euro’s hoe eerder er weer iemand geholpen kan worden met een assistentiehond. Dat hadden de kinderen heel goed begrepen op de dag van de presentatie. Des te mooier dat Resa met Bruno, haar assistentiehond in opleiding, aanwezig waren bij de presentatie. Resa, nu middelbaar scholier, heeft zelf op De Schatkamer gezeten. Resa’s jongere zus zit nu op deze school. Resa en haar hond Bruno worden ondersteund door Stichting De Hond Kan de Was Doen. Doordat Bruno ook bij de kinderen op school is geweest werd het al snel duidelijk hoe belangrijk het werk van een hulphond is voor zijn baasje. Als je iets laat vallen en je zit in je rolstoel dan kun je het niet zomaar oprapen, dan heb je een probleem. Stel het is dan ook nog je telefoon dan kun je niet eens meer iemand waarschuwen. Wat belangrijk is het dat daar de hulphond is die het voor je opraapt. Het kan van levensbelang zijn. De kinderen hebben ontzettend goed hun best gedaan en wat liepen ze een boel rondjes! Daar mogen we trots op zijn!

We zullen de komende tijd alle bedragen gaan optellen en hopen jullie snel een mooie opbrengst te kunnen meededelen.

We houden jullie op de hoogte!!!

Met vriendelijke groet,

Carlijn Kock