Speel- en doe-week Jeugdland Westenholte 2020

Willen alle cowboys en indianen verzamelen? Wij kijken uit naar een week vol sport, spel, knutselen, toneel en natuurlijk verbinding!

Speel- en doe-week Jeugdland Westenholte 2020

Wat zal het fijn zijn als we deze zomer weer fijn en onbezorgd naar buiten kunnen. In dit kader een uitnodiging om jullie kinderen aan te melden voor Jeugdland Westenholte 2020.

Jeugdland is een speel- en doe-week voor kinderen uit Westenholte en omgeving die na de zomervakantie in groep 1 t/m 6 zitten.

Natuurlijk is het nog afwachten of het definitief door kan gaan, maar we zijn al wel bezig met de voorbereidingen en bekijken het positief.

Hoe heerlijk is het wanneer de kinderen komende zomer weer met elkaar mogen spelen. Ook wanneer je niet in Westenholte woont, maar je kind of kinderen hier op school hebt zijn jullie van harte welkom.

We proberen de kinderen zoveel mogelijk met klasgenootjes in te delen en ouders zijn natuurlijk ook welkom.

Opgeven:

via www.stinskracht.nl/groep/jeugdland-westenholte (De inschrijftijd wordt verlengd)