Sinterklaas op De Schatkamer

‚ÄčAanstaande dinsdag brengt Sinterklaas een bezoek aan de Schatkamer.

Sinterklaas op De Schatkamer

Deze week vertelde hij ons in een brief, dat hij met de trein komt en stopt op het nieuwe station. Maar het nieuwe station is dan nog helemaal niet klaar! Als dat maar goed komt…. We hebben daarom afgesproken dat we op het veldje bij school verzamelen.

U brengt uw kind eerst gewoon naar de klas. Alle kinderen mogen hun schoenen en jas aanhouden. Na 08.30uur lopen wij met de groepen naar buiten. Zorg er daarom voor dat uw kind op tijd in de klas is. U bent als ouder welkom om de aankomst ook mee te maken. U kunt aan de zijkant van het grasveld gaan staan, op de Schaapskooistraat.

Verder houden we deze dag de gewone schooltijden aan en mag u uw kind, net als anders, een pauzehapje, lunch en drinken mee geven.

We maken er een feestelijke dag van!