Schoolfotograaf

Maandag 15, dinsdag 16 en woensdag 17 oktober zal de schoolfotograaf weer alle kinderen van De Schatkamer op de foto zetten.

Door: Marjolein Schleper

Schoolfotograaf

Ook dit jaar zullen de foto’s gemaakt worden door Angela Stouten van Sgoolfotografie.nl. In onderstaand overzicht kunt u zien wanneer de portret- en klassenfoto van uw kind(eren) worden gemaakt. Dit vindt plaats onder schooltijd.

Via de parro-app bent u eerder al geïnformeerd over het feit dat u zich voor een broertjes- en zusjesfoto vooraf kunt inschrijven. Ook broertjes en zusjes die nog niet of niet meer op school zitten, mogen op deze foto natuurlijk. De inschrijflijsten zijn te vinden op de wand van de speelzaal.

Maandag 15 oktober: 7/8 A, 7/8 B, 7/8 C, 7/8 D, 6 Jupiter en 6 Mercurius
Dinsdag 16 oktober: 1/2 Fluweelvijver, 1/2 Parelmoerpaleis, 4 Pluto, 4 Saturnus, 5 Venus, 3 Berg van Smaragd en 3 Mineralendorp
Woensdag 17 oktober: 5 Mars, 1/2 Tinkeltuin en 1/2 Parelzee