Schoolfotograaf

Maandag 9, dinsdag 10 en woensdag 11 oktober zal de schoolfotograaf weer alle kinderen van De Schatkamer op de foto zetten. Ook dit jaar zullen de foto’s gemaakt worden door Angela Stouten van Sgoolfotografie.nl. In onderstaand overzicht kunt u zien wanneer de portret- en klassenfoto van uw kind(eren) worden gemaakt.

Door: Jennifer de Wit

Schoolfotograaf

Let op: wanneer u graag een broertjes- en zusjesfoto wilt laten maken, dan kunt u dit van tevoren aangeven. Deze foto wordt dus niet meer zoals voorgaande jaren standaard gemaakt. De inschrijvingslijsten voor de broertjes- en zusjesfoto’s hangen op de wand van de speelzaal vanaf maandag 25 september. Natuurlijk mogen ook broertjes en zusjes die (nog) niet op De Schatkamer zitten, op deze foto! Dan zijn we tot slot nog op zoek naar ouders die de fotograaf willen assisteren deze dagen. Het gaat dan om het ophalen van kinderen uit de klas en helpen om alles zo soepel mogelijk te laten verlopen. Lijkt u dit wat, dan graag een mailtje naar m.schleper@ooz.nl.

Maandag 9 oktober: Tinkeltuin (1/2), Parelmoerpaleis (1/2), Berg van Smaragd (3), Mineralendorp (3), Pluto (4) en Saturnus (4).

Dinsdag 10 oktober: Parelzee (1/2), Fluweelvijver (1/2), Mars (5), Venus (5), Jupiter (6) en Mercurius (6).

Woensdag 11 oktober: 7/8 A, 7/8 B en 7/8 C.