Sportservice Zwolle - Diverse sportactiviteiten

Beste ouder(s)/verzorger(s), Zoals ik al eerder heb beschreven werk ik als buurtsportcoach voor SportService Zwolle, waarbij ik gedetacheerd ben op de Schatkamer en hier o.a. de lessen bewegingsonderwijs verzorg. Zoals beloofd probeer ik jullie op de hoogte te houden van verschillende sport -beweegactiviteiten in de wijk en/of Zwolle die naschools plaatsvinden en over activiteiten die tijdens schooltijd staan te gebeuren. Dit zijn de volgende geplande activiteiten welke wellicht voor u en uw kinderen interessant zijn:

Sportservice Zwolle - Diverse sportactiviteiten

Op donderdag 6 februari vindt de OOZ studiedag plaats. Zoals jullie al via een persoonlijke brief hebben vernomen, organiseert SportService Zwolle in samenwerking met OOZ en andere (beweeg) partners het event; Energy Break, in de vier stadsdelen van Zwolle. Zo ook in Stadshagen. Op het Sportpark de Verbinding en het Festival zijn er verschillende activiteiten waaraan kinderen mee kunnen doen. Een kleine greep uit de verschillende activiteiten; groot tafelvoetbal, blacklight tafeltennis, kijken van een sportfilm, kickboksen (met Tabonon), dansen met Diff Dance Center enz. Uiteraard kunnen kinderen ook meedoen met activiteiten in andere stadsdelen. Mocht u, uw kind(eren) willen opgeven, wees er snel bij. Op 3 februari stopt de inschrijving. Ga naar onze site (www.sportservicezwolle.nl) en zoek op de “ Sportkalender” naar de activiteit waar u heen wil. Hopelijk tot dan!

·
In de voorjaarsvakantie organiseert het stadsdeelteam Stadshagen/Westenholte twee verschillende events in het Anker.

Op maandag 17 februari zal er een heus Apenkooi festijn plaatsvinden in de drie gymzalen van het Anker. Het is voor kinderen van groep 3 t/m 5 op de middag en voor de wat oudere kinderen onder ons, 20 t/m 35 jaar, ’s avonds. Voor meer informatie en/of inschrijven kijk op onze site (www.sportservicezwolle.nl) en zoek in de “Sportkalender” naar Apenkooi Stadshagen. Er zal ook nog een flyer op school komen te hangen, waar alle informatie beknopt op staat.

Op dinsdag 18 februari zal het overal bekende Fortnite in een sportief jasje worden gegoten. De fans (en uiteraard andere belangstellenden) kunnen zelf lijfelijk het spel spelen. De volledige zaal van het Anker zal gebruikt gaan worden om Sportnite te spelen. Kinderen van groep 5 t/m 8 kunnen aan het spel meedoen en hun oudere broer en/of zus kunnen mee, want ook voor hen is er de mogelijkheid tot spelen. Voor meer informatie en/of inschrijven kijk op onze site (www.sportservicezwolle.nl) en zoek in “Sportkalender” naar Fortnite Stadshagen. Ook voor dit event zal er een flyer op school komen te hangen, waar alle informatie beknopt op staat.

En als laatste mededeling omtrent activiteiten in het naschoolse, is de voorronde van het Cruyff Court Toernooi welke gespeeld zal worden op woensdag 6 februari. Het evenement vond eerder alleen plaats in Holtenbroek, maar zal nu in de vier verschillende stadsdelen in Zwolle gespeeld gaan worden. Dus voor de voetballiefhebbers in de bovenbouw is het een mooie gelegenheid om eens lekker een potje voetbal te gaan spelen.

Op woensdag 1 april vindt het jaarlijkse schoolvoetbaltoernooi plaats op Sportpark De Weide Steen in Westenholte. Meer informatie volgt z.s.m.

Mocht u vragen hebben omtrent het bovenstaande dan hoor ik het graag. Ik geef op donderdag en vrijdag gym en ben te bereiken via het
emailadres: a.scherpenzeel@sportservicezwolle.nl

Met sportieve groet,

Annemie Scherpenzeel

Buursportcoach en coördinator Stadsdeel 1
(Stadshagen/Westenholte)

Vakleerkracht bewegingsonderwijs De Schatkamer


De Huiskamer groep

" Wat moet ik ermee?"

De Huiskamer groep

​Heb je thuis nog een stapel Donald Ducks liggen? Of heb je bakken vol LEGO? Breng ze naar De Schatkamer, de Huiskamergroep zal er erg blij mee zijn. Je kunt het bij Elvira afleveren. Alvast bedankt namens de Huiskamergroep.