HO HO HO,  HULP HULP HULP Kerstdecoavond 10 december 2019

Sint is nog in het land, maar de kerstelfjes van de Activiteitencommissie zijn al druk met de voorbereidingen van de kerstdeco in de Schatkamer.

HO HO HO,   HULP HULP HULP  Kerstdecoavond 10 december 2019

Leuke ideeën en plannetjes voor kerstbomen, kerstverlichting en versieringen voor een heerlijke kerstsfeer. Dat lukt alleen met hulp van heel veel handen. Dus zet het in je agenda:

Dinsdag 10 december, 19.00 uur! Trek je (foute) kersttrui aan en kom langs voor de helpende hand.

Zoals altijd staat de koffie en thee klaar en is er veel gezelligheid!!!

Oh ja! Voor het versieren zijn er wat spullen nodig. Kleurrijke kerstlampjes (liefst op batterijen), kerstslingers, oude schaatsen, skistokken, snowboots, skihelmen, skibrillen. Heb je iets in de kast liggen, neem het mee naar de school en leg het in het oudercafé.

Tot de 10e!
Groeten van de Activiteitencommissie


Afscheid Linda

Afgelopen donderdagmiddag hebben we tijdens een gezellig samenzijn afscheid genomen van Linda.

Afscheid Linda

We hebben haar bedankt voor haar enorme inzet en succes gewenst met haar verdere bezigheden. Dit alles onder het genot van een heerlijk gebakje.

Vanaf 1 december heten we Ilse van harte welkom om het stokje over te nemen. Ilse heeft haar gezicht natuurlijk de afgelopen weken al laten zien, maar vanaf maandag is ze er echt elke week.

Ilse, fijn dat je er bent!


Sinterklaasfeest

5 December is het weer zover! Dan brengt Sinterklaas weer een bezoek aan onze school.

Sinterklaasfeest

Ook dit jaar zullen wij Sinterklaas verwelkomen op het speelveldje aan de Wildwalstraat. Om 08.30 gaat uw kind eerst naar zijn of haar eigen groep, de jas mag dan aanblijven. Iets na half 9 lopen we per groep naar het speelveldje. Rond 08.45 zal Sinterklaas aankomen. Wilt u hier graag bij zijn? Dan kunt u plaats nemen aan de zijkant van het veld, achter het afzetlint aan de Schaapskooistraat.

Uw kind mag deze dag gewoon een pauzehap en lunch meenemen.

Wij hebben er al super veel zin in!

De sinterklaascommissie