Kerstvakantie

Het jaar 2018 sluiten wij af! We kijken terug op een intensief jaar met hoogte- en dieptepunten. Het is tijd voor vakantie!

Kerstvakantie

Wij willen via deze weg alle ouders bedanken voor hun inzet het afgelopen jaar op school.

​Het nieuwe jaar zullen we weer in gaan met nieuwe energie! Nieuwe energie om dagelijks mooi en betekenisvol onderwijs te geven.

Voor nu wensen we u hele fijne feestdagen en vakantie toe. En graag zien we u weer in het nieuwe jaar.

Vriendelijke groet,

Het team van De Schatkamer


Nieuwe leerkrachten in de bovenbouw

Deze week hebben wij afscheid genomen van Anneke (leerkracht van groep 7/8A). Wij willen Anneke danken voor haar inzet op de Schatkamer en wensen haar een goede tijd toe in haar nieuwe uitdaging!

​De taken van Anneke worden overgenomen door juf Joyce. Juf Joyce heeft ruime bovenbouwervaring en zal na de kerstvakantie naar omgeving Zwolle verhuizen. Zij is op zoek naar een baan in het onderwijs in Zwolle. Het lijkt haar een mooie uitdaging om op de Schatkamer te gaan werken.

Per 1 februari zal ook Jorn stoppen op de Schatkamer. Jorn werkt op donderdag en vrijdag in groep 7/8B. Ook Jorn willen we op de eerste plaats bedanken voor zijn inzet op de Schatkamer. Juf Sabine zal de taken van Jorn vanaf februari overnemen. Ook voor Sabine geldt dat zij veel ervaring heeft in de bovenbouw. Zij kiest echt met haar hart voor ons onderwijsconcept en heeft erg veel zin om te beginnen.

We heten zowel Joyce als Sabine van harte welkom in ons team en hopen dat zij een goede tijd hebben op de Schatkamer!