Centrale eindtoets

Komende week zullen de toppers van groep 8 zich buigen over de Centrale Eindtoets (voorheen de Eind CITO).

Centrale eindtoets

Met deze toets wordt de opbrengst van de leerresultaten van de kinderen over de afgelopen 8 schooljaren vergeleken met die van hun leeftijdsgenootjes in Nederland. Dit jaar wordt de toets voor het eerst op de Chromebook gemaakt en is de toets daardoor ook adaptief! Dit houdt in dat de toets zich in moeilijkheidsgraad aanpast naar mate de leerling meer of minder goede antwoorden geeft. De kinderen hebben in de groep veel gesproken over welke positieve gedachtes hen kunnen helpen de toets te maken en dat je op een toets kunt laten zien wat je al beheerst en waar je hulp bij nodig hebt. Wij wensen de leerlingen veel succes!


In- en uitgang Schatkamer

Mogelijk hebt u het deze week al gemerkt. We wijzen u vriendelijk doch dringend op het feit dat de ingang én de uitgang van De Schatkamer aan de schoolpleinzijde is voor het halen en brengen van de kinderen.

In- en uitgang Schatkamer

Dit is ook de kortste route naar school wanneer u uw auto geparkeerd heeft aan de Bergentheimstraat. Deze afspraak is mede tot stand gekomen na overleg met de wijkbewoners, de wijkbeheerder en de wijkagent. We willen de omgeving rondom de school voor onze kinderen én de wijkbewoners graag veilig en overzichtelijk voor iedereen houden en gaan hierbij dan ook van uw medewerking uit!


Sponsorloop Unicef

Enkele weken hebben we de sponsorloop voor Unicef gehouden. Wat hebben de kinderen goed hun best gedaan om zoveel mogelijk sponsoren te zoeken.

Sponsorloop Unicef

Vervolgens hebben ze in de kou en regen vele rondjes gerend. Het was even doorbijten, maar met een groot resultaat. Trots zijn wij op de kinderen die zich hier zo voor hebben ingezet, toppers zijn het! Eveneens met trots vertellen wij u dat wij een prachtig bedrag van € 8797,00 hebben overgemaakt naar Unicef. Hiermee kunnen 879 kinderen weer naar school. Een prachtig resultaat!

Hebt u de enveloppe met sponsorgeld nog niet kunnen inleveren? Breng het met een gerust hart naar school, wij zorgen dat het ook op de rekening van Unicef gestort wordt.

Heel veel dank aan de lopers en de sponsoren!


Gevonden voorwerpen

In de week voor de meivakantie worden alle gevonden kledingstukken, tassen, bekers en bakjes uitgestald in de hal.

Gevonden voorwerpen

Alles wat er donderdag 26 april aan het eind van de dag nog ligt, gaat naar het goede doel. Dus…......mogelijk ligt daar de lang gezochte gymbroek tussen!


NOG 2 WEKEN OM IN TE SCHRIJVING!!!!

U kunt uw kind nog twee weken inschrijven voor de avondvierdaagse. Dus vergeet het niet, als uw kind wil meelopen…………

NOG 2 WEKEN OM IN TE SCHRIJVING!!!!

De avondvierdaagse zal dit jaar plaats vinden van 4 juni t/m 8 juni 2018. Inschrijven is mogelijk t/m vrijdag 27 april 2018:

https://www.mijnwebwinkel.nl/winkel/obs-de-schatkamer

(Ter info: Wanneer u de link knipt en plakt komt er automatisch een / achter schatkamer te staan. Dan zal de link helaas niet werken. Dus wanneer u de link copieert de / verwijderen en dan op enter drukken)

De kosten voor de avondtocht (1 dag) zijn Euro 5,50 en voor de avondvierdaagse (4 dagen) is Euro 6,50.

Indien er vragen en/of opmerkingen zijn kunt u altijd mailen naar: a4d.obsdeschatkamer.nl@gmail.com

Met vriendelijke groet,

Selma, Agnetha, Petra en Vanessa