De Grote Peuterdag

De Grote Peuterdag is vandaag drukbezocht door peuters en hun ouders. Een zeer grote opkomst, waar we natuurlijk heel blij mee zijn.

De Grote Peuterdag

De kinderen uit de midden- en bovenbouw hebben een zeer grote bijdrage geleverd aan deze gezellige ochtend. Zij hebben leuke activiteiten binnen en buiten begeleid en rondleidingen door alle bouwen gegeven. Betere vertegenwoordigers en promotors konden we ons niet wensen! Ze hebben daar vele complimenten van de bezoekende ouders over ontvangen. Wij zijn trots op ze! Ouders van onze eigen kinderen hebben samen met kinderen uit verschillende groepen koekjes gebakken en natuurlijk stond Elvira weer klaar met een vers kopje koffie of thee en een glaasje ranja voor de peuters.

Dank aan iedereen die deze ochtend tot een succes hebben gemaakt!


Sponsorloop

Volgende week kunnen wij het eindbedrag bekend maken.

Sponsorloop

We hadden gehoopt het vandaag al te kunnen melden, maar het geld was nog niet allemaal binnen. De tussenbalans is al geweldig, dus het beloofd een mooi bedrag te worden.


Hulp gezocht voor de Koningsspelen 20 april!

Koningsspelen 20 april 2018! Ouderhulp gezocht voor de onderbouw! Op 20 april vinden de Koningsspelen plaats op de Schatkamer.

Hulp gezocht voor de Koningsspelen 20 april!

Koningsspelen 20 april 2018! Ouderhulp gezocht voor de onderbouw!

Op 20 april vinden de Koningsspelen plaats op de Schatkamer. De bovenbouw (groep 7 en 8) gaan buiten school een activiteit ondernemen. Voor de middenbouw (groep 5 en 6) gaan activiteiten plaatsvinden op het CSV terrein. Op de Schatkamer zelf gaan de activiteiten plaatsvinden voor de onderbouw (groep 1 en 2) en onderbouw (groep 3 en 4). De activiteiten worden georganiseerd door juf Annemie met studenten van het Deltion College. Zij willen er een succes van maken, maar kunnen dat niet alleen. Voor de catering en vooral de spelbegeleiding hebben we (veel) ouders nodig die komen helpen. Er hebben zich al een aantal enthousiaste ouders aangemeld, maar het is nog niet voldoende.

Dus hierbij een dringende oproep om je aan te melden als hulpouder voor de Koningsspelen voor de onderbouw (groep 1/2 en groep 3/4). Wat krijg je ervoor terug? Een hele boel gezelligheid met blije en trotse kinderen als beloning!

Geef je daarom zo snel mogelijk op bij acdeschatkamer@gmail.com onder vermelding van je eigen naam, de naam van je kind(eren) en de betreffende groep(en)/leerkracht(en).

Alvast bedankt!
Namens de Activiteitencommissie
Annet van Woerdekom

‚Äč