Helma 40 jaar in het onderwijs!

Gezegd, je zou het haar niet geven, maar onder alle lagen zalfjes en poedertjes zit toch echt een juf die aanstaande zondag (nee GÉÉN 1 april graag) 40 jaar in het vak zit.

Helma 40 jaar in het onderwijs!

Zij is daar trots op, maar wij ook! Een juf die nog steeds (letterlijk) dagelijks met beide handen in de klei zit. Die denkt in mogelijkheden en kansen, af en toe een beetje raar doet, maar vooral gek is op al onze kinderen! Samen met het team gaat zij dit heugelijk feit dinsdagavond vieren tijdens een etentje. In de groep zal Helma het aanstaande woensdag vieren met haar kinderen. Helma bij deze alvast gefeliciteerd en wat ons betreft kun je nog wel 40 jaar mee! wink


Grote Peuterdag

Vrijdag 6 april houden alle basisscholen van OOZ de grote Peuterdag. Dus ook op De Schatkamer staan de deuren wagenwijd open.

Grote  Peuterdag

Voor alle peuters en hun ouders die de best passende school willen voor hun kind, zijn van harte welkom om tussen 9.00 uur en 11.30 uur De Schatkamer en kinderopvang Doomijn te bezoeken. Leerlingen uit de bovenbouw zullen diverse activiteiten binnen en buiten aanbieden waar de peuters aan mee kunnen doen. Natuurlijk mogen de peuters ook in de kleutergroepen meespelen. Ouders kunnen aansluiten bij een voorlichtingsronde door de directie. De beste ervaringsdeskundigen zijn natuurlijk de leerlingen zelf, een rondleiding door bovenbouwleerlingen behoort daarom ook tot de mogelijkheden.

Bent u zelf niet meer op zoek naar een school voor uw kind, maar uw buren, familie, vrienden wel, dan mag u ze van harte uitnodigen namens ons. Hebt u al voor onze school gekozen en uw peuter ingeschreven, ook dan bent u en uw kind van harte welkom.

We hopen heel erg veel peuters te mogen begroeten!


MR Nieuws

Donderdag 19 april zal de medezeggenschapsraad haar vijfde vergadering van dit schooljaar houden.

MR Nieuws

Wilt u een agendapunt aandragen? Dat kan! U kunt deze mailen naar mr-schatkamer@ooz.nl


Pasen

Woensdag hebben we allen genoten van een heerlijk paasontbijt op school.

Pasen

Er zijn heerlijke ontbijtjes klaargemaakt en geserveerd in prachtige paasdozen. Groepen uit de verschillende bouwen werden aan elkaar gekoppeld zodat er leuke gemixte groepen ontstonden. Het was een gezellige start van de woensdag. Nu is het tijd voor een heerlijk lang paasweekend.

Wij wensen u allen fijne, gezellige en zonnige paasdagen.