Portfoliogesprekken plannen

De week na de studieweek houden wij de portfoliogesprekken met u en uw kind. De uitnodiging voor deze gesprekken gaat deze keer anders dan dat u van ons gewend bent.

Portfoliogesprekken plannen

Middels de Parro app is het mogelijk om deze gesprekken te plannen. Voorheen plande de coach het gesprek, nu moet u dat zelf doen. De uitnodiging hiervoor gaat 25 mei digitaal de deur uit (via de app dus). Vanaf dat moment kunt u zichzelf inplannen. De sluitingsdatum is 31 mei. Ons advies voor ouders met meerdere kinderen in verschillende groepen is om uw kinderen zo snel mogelijk in te plannen, zodat de gesprekken achter elkaar kunnen plaatsvinden.

De reden voor deze verandering is dat het maken van de planning altijd een enorm gepuzzel is en daardoor een tijdrovende zaak, de app biedt ons de mogelijkheid het veel sneller voor elkaar te krijgen. Een ander voordeel is dat u meer dan voorheen de best passende tijd zelf kunt kiezen. Het is een pilot en we zullen deze evalueren.

Zit u nog niet in de Parro app, neem dan even contact op met de coach, zodat u alsnog gekoppeld kunt worden of om de afspraak met de coach in te plannen. Wanneer u zich voor 1 juni niet ingeschreven heeft voor de gesprekken, wordt het gesprek ingepland door de coach. U kan dan niet zomaar meer wisselen. We hopen dat dit voor u en voor het team een prettige en efficiënte manier van gesprekken plannen is.