Parkeerbeleid

We zijn alweer drie weken op weg! Iedereen begint langzaam zijn plekje weer te vinden in de groepen en de units. Een mooi moment om even weer de veiligheid bij het halen en brengen aan de orde te stellen.

Door: Jennifer de Wit

Parkeerbeleid

Mocht u ervoor kiezen uw kind met de auto te halen en te brengen naar school, dan blijven we u verzoeken om correct te parkeren en uw auto niet (al dan niet eventjes) op de stoep voor Doomijn of aan de Belvédèrelaan, Bergentheimstraat of andere nabijgelegen straten te zetten. Los van ergernissen in de buurt zorgt dit ook voor zeer onveilige situaties voor uw en onze kinderen!

Fietsen mogen neergezet worden tegen de nietjes aan de zijkant van de school. De stoep moet vrij blijven voor voetgangers en daarom mogen de fietsen niet tegen het gebouw aangezet worden. De fietsenrekken bij de hoofdingang aan de Wildwalstraat zijn bedoeld voor de medewerkers en niet voor de kinderen.

Wij vertrouwen op uw medewerking!