Paasontbijt op woensdag 28 maart

Op woensdag 28 maart is het weer zover. Het paasontbijt op school!!

Paasontbijt  op woensdag 28 maart

Van de kinderen wordt verwacht dat ze een mooie versierde paasdoos maken met daarin een heerlijk (gezond) ontbijtje. Iedereen maakt een doos voor iemand anders. En voor wie……? Dat weten de kinderen op 19 maart. In de doos zit in ieder geval wat te drinken en te eten. Denk daarbij ook aan beleg, een eitje of andere lekkere dingen. Hoe de doos er voor de rest uitziet…. we laten ons verrassen!!

Maandag 12 maart krijgen de onderbouwkinderen een briefje mee waarop genoteerd moet worden wat ze lekker vinden (brood, beleg
en drinken) en wat ze eventueel niet mogen eten i.v.m. een allergie. Het briefje moet op donderdag 15 maart bij de coach van uw kind ingeleverd zijn. De midden- en bovenbouw kinderen schrijven hun eetwensen in op school op hun briefje en krijgen het briefje dus niet mee.

Maandag 19 maart krijgen alle kinderen van De Schatkamer het briefje mee met daarop de naam van het kind voor wie ze de doos gaan maken en wat hij of zij lekker vindt.

We hopen woensdag 28 maart weer veel mooie versierde dozen te mogen bewonderen! De dozen worden ’s ochtends door de coach in ontvangst genomen en krijgen een plekje op een van de tafels.

Mocht uw kind die dag afwezig zijn, geef dit dan zo spoedig mogelijk door aan de betreffende coach.

Veel lijm, plak, knip en versierplezier de komende tijd!

Het team