Ouderhulp: onmisbaar voor alle feestelijke extra’s op school

De avondvierdaagse, schoolreisjes, het voetbaltoernooi, Sinterklaas, de tuin op het schoolplein, het midwinterdiner en een mooi versierde school; elk schooljaar beleven we allerlei feestelijke, sportieve en ontroerende momenten met elkaar. Al die feestjes en activiteiten kunnen plaatsvinden met de hulp van ouders.

Door: Jennifer de Wit

Elk kind heeft een talent en voor hun ouders geldt gelukkig hetzelfde! We genieten ervan als ouders hun talent delen en inzetten voor hun kind, de klas en de school. En eerlijk gezegd: als school kunnen we ook niet zonder. Alle extra activiteiten kunnen we alleen doen met hulp van ouders.

Om te inventariseren bij welke activiteit je als ouder kan helpen, hebben wij deze enquête gemaakt. De lijst is niet uitputtend. Als je zelf een activiteit wilt ontwikkelen, kunnen we meedenken of er budget voor is en hoe we het willen opzetten. Zo zoeken we nog een vader die een mannenavond wil organiseren voor alleen de vaders op school, een enthousiasteling die een schoolband wil starten en … ambitie genoeg!

We vragen je de link naar de enquête te openen en de vragen te beantwoorden. Invullen verplicht tot niets! We willen polsen waarvoor er veel of juist weinig interesse is en of we je eventueel mogen benaderen.

Klik hier voor de enquête https://goo.gl/forms/HfIKpnPAtJzLnhEn1

Vragen? Suggesties? Mail de Activiteitensommissie: acdeschatkamer@gmail.com