Ouderhulp gevraagd

Beste ouders van de Schatkamer. Vrijdag 16 maart vieren we weer het Schatkamerfeest.

Ouderhulp gevraagd

Dit is het alternatief voor de meester-en juffendag. Op deze dag worden er in alle units diverse leuke activiteiten georganiseerd en daar is de hulp van ouders erg hard bij nodig, met name in de onderbouw en middenbouw.

Vorig jaar hebben we dit feest voor het eerst gevierd en dit was een groot succes! De kinderen waren hier erg enthousiast over.

Dit jaar wordt het feest uitgebreid met een sponsorloop voor een goed doel. Ook hiervoor zijn we op zoek naar hulpouders. Bent u net zo enthousiast als de kinderen over dit feest en lijkt het u leuk om even een paar uurtjes te helpen deze ochtend in de units of met de sponsorloop? Dan kunt u zich aanmelden op mailadres: damiancaitlinfabian@me.com

Wij hopen op vele enthousiaste ouders, zodat we met elkaar er een leuke ochtend voor de kinderen van kunnen maken.

Vanessa Roelofs (ouder)