Ophalen van kinderen

We vragen u regelmatig om na schooltijd buiten op uw kind te wachten en niet in de hal te blijven staan.

Ophalen van kinderen

Het is heel fijn te zien dat veel ouders zich hieraan houden. Maar ja, dan volgt er een week met veel regen en dus passen wij de regels een beetje aan. Wij vinden het natuurlijk geen probleem als u dan wel in de hal wilt wachten op uw kind(eren).

Over het ophalen van de kinderen die in de onderbouw zitten hebben we de volgende afspraken gemaakt. De leerkrachten van de onderbouw bepalen ongeveer 20 minuten voor het eind van de dag of de kinderen buiten of binnen opgehaald kunnen worden. Een dergelijk besluit geldt voor alle groepen uit de onderbouw. Ook als de regen ondertussen is gestopt, blijven we bij dit besluit en kunnen de kinderen opgehaald worden uit de stamgroep. De kinderen zullen dan met schoenen en jassen aan klaarzitten en op u wachten. Om 14.40 uur of 12.40 uur (afhankelijk van de dag) zal een van de leerkrachten in de hal komen om het seintje te geven dat u de kinderen uit de groep kunt halen.

De kinderen uit de midden- en bovenbouw komen net zoals anders zelf naar beneden. Deze afspraak geldt alleen bij regen en of hagel/sneeuw! We gaan ervan uit dat u wel bestand bent tegen een stevige harde wind, of een fikse kou en dat u dan ook gewoon buiten op de kinderen wacht!

Audrey Jansen