onderbouwNIEUWS

We zijn deze week weer allemaal op de gevoelige plaats vastgelegd door schoolfotografe Angela Stouten. Angela gaat de komende weken hard aan de slag om de mooiste foto’s te selecteren en eind oktober zullen de kinderen dan een codebriefje mee naar huis krijgen. Met deze code kunt u inloggen, de foto’s bekijken en vervolgens eventueel bestellen.

Door: Marjolein Schleper

onderbouwNIEUWS Nieuw dit jaar is dat u tijdens uw bestelling kunt aanvinken of de foto’s op school of thuis bezorgd mogen worden. In het eerste geval levert dat een voordeel van 2,70 op, aangezien de verzendkosten dan vervallen.

Op maandagmiddag is een nieuwe ronde groepsdoorbroken workshops van start gegaan. Kinderen van groep 1 tot en met 4 konden weer kiezen of ze de komende twee weken een workshop djembé, yoga, knutselen, sport, dans of werken met een 3D-pen wilden volgen. Het enthousiasme en de betrokkenheid bij de kinderen is weer groot! En ook de meesters en juffen genieten er zichtbaar van om deze workshops te geven en met kinderen uit verschillende groepen te werken.

In de klassen leeft het thema van de kinderenboekenweek ‘Gruwelijk eng!’ al goed. Er worden heksenketels gekleid, toverliedjes geleerd, spookhuizen gebouwd, zelf monsters ontworpen en getekend en natuurlijk lekker veel gelezen in de mooiste boeken.

De kinderen van groep 3 hebben er weer heel wat woorden bij geleerd deze week, namelijk teen, een, neus, buik en oog.

Deze week hebben ook de laatste 20 minutengesprekken plaatsgevonden. We willen iedereen bedanken voor de fijne gesprekken, zo hebben we elkaar weer een beetje beter leren kennen en weten we nog beter van elkaar wat ervoor nodig is om er een goed schooljaar van te maken!

Het team van de onderbouw wenst u een heel fijn weekend!