onderbouwNIEUWS

Deze week leefden de kinderen toe naar het schoolreisje waar zij al dagenlang naar uitkeken. Elke dag werd er even gecheckt hoeveel nachtjes het nog slapen was. En donderdag was het dan echt zover! Met z’n allen in de bus op weg naar Binky in Apeldoorn.

Door: Carlijn Kock

onderbouwNIEUWS

Wat hebben we het enorm getroffen met het weer. ’s Morgens vroeg al scheen ons het zonnetje tegemoet. We trokken bij binnenkomst allemaal een mooi blauw en opvallend Schatkamer shirtje aan met daarop de namen van de kinderen. Dat zag er al fantastisch uit! We hebben een geweldige dag gehad met enorm veel plezier. Samen met de eigen groep legden we een soort groot parcours af zodat we alle onderdelen rustig konden doorlopen. Lekker hard roetsjen met de kabelbanen, fietsen of glijden van hoge glijbanen, zelf hutten en huizen bouwen of springen op het grote luchtkussen. Super actief zijn werd afgewisseld met verwonderd kijken naar bijzondere loslopende kippen, hanen, parelhoenders, lama’s en kangoeroes. Maar ook gezellig de geitjes knuffelen en kijken naar schattige konijntjes en cavia’s. Of lachen om de supergrote varkens! De kinderen waren allemaal erg nieuwsgierig naar Binky. Binky lag de hele dag heerlijk te slapen in zijn mooie huisje. Ze vonden het heel leuk om bij hem om het hoekje te mogen kijken. Op de terugweg zat iedereen tevreden en voldaan in de bus. Sommigen hebben nog even een lekker dutje gedaan! Het was een fantastische dag, we hebben enorm genoten met z’n allen!

Maandag 9, dinsdag 10 en woensdag 11 oktober zal de schoolfotograaf weer alle kinderen van De Schatkamer op de foto zetten. Ook dit jaar zullen de foto’s gemaakt worden door Angela Stouten van Sgoolfotografie.nl. Kijkt u even verderop in de Schatbewaarder wanneer uw kind aan de beurt is? Alle informatie is te vinden onder het kopje ‘Schoolfotograaf’.

Volgende week hebben we een kort schoolweekje, want donderdag en vrijdag hebben de meesters en juffen twee studiedagen. De kinderen zijn dan vrij. Aankomende maandag beginnen de groepsdoorbroken talentenworkshops. We zijn erg benieuwd wat de kinderen ervan zullen vinden!

We wensen jullie allen een heerlijk weekend toe!