Niet-structurele en structurele activiteiten van SportService Zwolle

Beste ouder(s)/verzorger(s), Hier is weer een kort bericht vanuit mijn werkzaamheden als buurtsportcoach op de Schatkamer. Ik begin eerst met de niet – structurele activiteiten en beschrijf daarna de structurele activiteiten die (weer) van start gaan.

Niet-structurele en structurele activiteiten van SportService Zwolle

Niet – structureel;

Schoolvoetbal

Zoals de meeste van jullie weten vinden binnenkort de jaarlijkse voorrondes van het schoolvoetbaltoernooi weer plaats. Inmiddels heeft de Schatkamer zich opgegeven en teams gemaakt die gaan deelnemen aan het toernooi op woensdag 1 april bij WVF. Vanuit het beweegteam bieden we als voorbereiding clinics aan welke gegeven worden op twee woensdagmiddagen bij WVF. Ook voor kinderen die niet mee doen met het schoolvoetbal is er de mogelijkheid om je op te geven. Bij de clinics voor de meisjes hebben we dit jaar PEC Zwolle Dames bereid gevonden om te assisteren.

Hieronder de datums en tijden van de verschillende clinics.

Woensdag 18 maart - Groep 5/6

o Meisjes: 13.15 – 14.15 uur

o Jongens: 14.30 – 15.30 uur

Woensdag 25 maart - Groep 7/8

o Meisjes: 13.15 – 14.15 uur

o Jongens: 14.30 – 15.30 uur

Kijk goed voor welke clinic jij je moet opgeven! De clinics worden gegeven op het kunstgrasveld bij WVF (Sportpark de Weidesteen, Stinsweg 15) De kosten voor een clinic zijn €2,-. Dit kan bij opgave via iDEAL betaald worden.

Geef je snel op via www.sportservicezwolle.nl/sportkalender, kies de goede doelgroep uit en kom met ons trainen!!

Structureel

Ontdek je Sport

Voor de kinderen uit groep 3 t/m 6 bieden wij vanuit SportService Zwolle een aanbod aan waarin kinderen verschillende sporten kunnen ervaren. Ontdek je Sport bestaat uit verschillende blokken en wordt in samenwerking met diverse verenigingen aangeboden door een buurtsportcoach van SportService Zwolle. Elk blok bestaat uit drie of vier momenten, waarop één en dezelfde sport wordt beoefent. De eerste twee/drie keer wordt aangeboden in sporthal het Anker en de laatste les gaan de kinderen met de buurtsportcoach naar de vereniging toe waar ze op locatie kunnen sporten.

De sport die de komende weken aan bod komt is; Tennis.

We proberen de basisaspecten van het tennissen aan bod te laten komen. De eerste les start op woensdag 18 maart, de tweede les op woensdag 25 maart en we gaan op woensdagmiddag 8 april langs bij de tennisvereniging TC’91 in Stadshagen.

Aanmelden kan via onze website www.sportservicezwolle.nl/sportkalender

Peutergym

Wist u dat er op verschillende locaties in Stadshagen het mogelijk is om met uw peuter mee te doen aan peutergym? Deze activiteit houdt in dat u samen met uw kind, in het speellokaal van een school, verschillende beweegactiviteiten doet. Er is net een nieuwe groep gestart, op de vrijdagochtend op de Wendakker, waar nog ruimte is. De overige peutergroepen zitten op dit moment vol, maar na elk blok (van vakantie tot vakantie) kan er weer opnieuw worden opgegeven en is er wellicht weer ruimte.
Kijk op onze site (www.sportservicezwolle.nl/sportkalender) voor meer informatie over de verschillende momenten en locaties.

Kaboutersport

Kaboutersport is bedoeld voor kinderen van groep 1/2 . Hierin krijgen kinderen van een BSC verschillende activiteiten in een grote gymzaal (het Anker). Deze activiteit vindt plaats op de donderdagmiddag.

Mocht u nog vragen hebben over bovenstaande activiteiten laat het mij dan weten. Mailen kan altijd naar a.scherpenzeel@sportservicezwolle.nl en uiteraard kunt u mij aanspreken op school.

Met sportieve groet,

Annemie Scherpenzeel