Margedag 1 februari

Aanstaande vrijdag staat er een margedag in de kalender. Voor uw kind betekent dit dat hij/zij lekker een dag vrij is van school.

Door: Jennifer de Wit

​Het team gaat deze dag wel aan de slag. Vrijdag zullen we de tussenresultaten bespreken van de Cito toetsen die afgelopen weken door de kinderen zijn gemaakt. We hopen dat we mooie successen kunnen vieren met elkaar. Daar waar de resultaten tegen vallen zullen we als team het gesprek aangaan welke interventies we kunnen inzetten om deze resultaten te verbeteren.

Een tweede agendapunt is een voortzetting op het inzetten van het Expliciete Directe Instructiemodel. In veel groepen wordt al gebruik gemaakt van onder andere de wisbordjes. We delen de eerste ervaringen met elkaar. Op de margedag van 25 februari worden alle teamleden verder geschoold in het toepassen van het EDI model in de les.

Daarna kunnen de teamleden zelf aan de slag om alvast een start te maken met het schrijven van de coachkaarten voor de naderende portfoliogesprekken. In de bovenbouw worden alle (voorlopig) adviesgesprekken voorbereid.

Al met al een dag waarin veel staat te gebeuren, te evalueren en te ontwikkelen. We wensen u en uw kind een fijne vrije dag toe!