Kennismaking met muziek!

De cursus ‘Kennismaking met Muziek’ is de aangewezen manier om kinderen van groep 3 t/m 6 op een speelse manier kennis te laten maken met muziek.

Kennismaking met muziek!

Samen zingen, muziek maken en gevoel voor ritme en melodie ontwikkelen is niet alleen heel leuk, maar ook heel belangrijk! In de cursus ‘Kennismaking met muziek’ gaan we door middel van spelletjes en het gebruik van een blaasinstrument dit avontuur aan.

De lessen zijn in kleine groepjes van maximaal 8 kinderen. In de lessen leren we de beginselen van muziek, zoals notenlezen. Ook zijn we bezig met ritme, samenspelen, luisteren, zingen en spelen.

Aan het einde van de cursus maken de kinderen kennis met verschillende instrumenten, zoals klarinet of piano. Hierna kunnen zij ervoor kiezen om op een instrument verder te gaan.

Ben je geïnteresseerd of wil je meer weten?

Zoek dan contact op via het e-mailadres: Alettevandebelt@gmail.com of bel 0683243552