Hulp gezocht voor de Koningsspelen 20 april!

Koningsspelen 20 april 2018! Ouderhulp gezocht voor de onderbouw! Op 20 april vinden de Koningsspelen plaats op de Schatkamer.

Door: Jan Jaap Kroeze

Hulp gezocht voor de Koningsspelen 20 april!

Koningsspelen 20 april 2018! Ouderhulp gezocht voor de onderbouw!

Op 20 april vinden de Koningsspelen plaats op de Schatkamer. De bovenbouw (groep 7 en 8) gaan buiten school een activiteit ondernemen. Voor de middenbouw (groep 5 en 6) gaan activiteiten plaatsvinden op het CSV terrein. Op de Schatkamer zelf gaan de activiteiten plaatsvinden voor de onderbouw (groep 1 en 2) en onderbouw (groep 3 en 4). De activiteiten worden georganiseerd door juf Annemie met studenten van het Deltion College. Zij willen er een succes van maken, maar kunnen dat niet alleen. Voor de catering en vooral de spelbegeleiding hebben we (veel) ouders nodig die komen helpen. Er hebben zich al een aantal enthousiaste ouders aangemeld, maar het is nog niet voldoende.

Dus hierbij een dringende oproep om je aan te melden als hulpouder voor de Koningsspelen voor de onderbouw (groep 1/2 en groep 3/4). Wat krijg je ervoor terug? Een hele boel gezelligheid met blije en trotse kinderen als beloning!

Geef je daarom zo snel mogelijk op bij acdeschatkamer@gmail.com onder vermelding van je eigen naam, de naam van je kind(eren) en de betreffende groep(en)/leerkracht(en).

Alvast bedankt!
Namens de Activiteitencommissie