Herfstfeest

Op 14 oktober a.s. van 14.30 uur tot 16.30 uur vieren we het jaarlijkse herfstfeest van Doomijn! Elk jaar vieren wij dit feest weer met de kinderen van de BSO, de peuterspeelzaal en het kinderdagverblijf, maar natuurlijk vinden wij het ook ontzettend leuk als er kinderen van de school naar ons feest komen.

Door: Jennifer de Wit

Herfstfeest

Vind je het ook leuk om te komen, dan kan dit! Je moet je hier wel even voor opgeven. Dit kan via het inschrijfformulier. Dit formulier kan je vinden in de hal, aan de muur van de gymzaal. Er is plek voor maximaal 30 kinderen die met hun ouder(s) komen. Van deze kinderen vragen we een kleine bijdrage van €1,50 per kind.

Het herfstfeest is elk jaar weer een ontzettend leuk en gezellig feest, waar veel verschillende activiteiten georganiseerd zijn. Te denken valt aan knutselactiviteiten, een muziekworkshop of lekker springen op de springkussen. Dus schrijf je snel in!

We zien je op 14 oktober.

Vriendelijke groet, de medewerkers van Doomijn.