gym 2012-2013

Bij een start van een schooljaar zijn er altijd wat kleine organisatorische wijzigingen. Zo zal de bovenbouw op maandag gymmen. Voor de middenbouw en leerlingen uit groep 3 van de onderbouw staat de vrijdag in het teken van gym.

Door: Viesrood

Bij een start van een schooljaar zijn er altijd wat kleine organisatorische wijzigingen. Zo zal de bovenbouw op maandag gymmen. In tegenstelling tot eerdere berichten zal de gehele stamgroep van juf Nienke & juf Annelies beginnen met gym. Zij worden om 08.20 uur met fiets bij het bewegingshuis verwacht, zodat de gymles om 08.30 uur kan starten. De groep van Juf Amanda zal daarna gaan gymmen. Zij vertrekken gewoon vanaf de Schatkamer. Ook zij worden met de fiets op school verwacht. Zo zijn de leerlingen sneller terug op school en houden we meer lestijd over.
Voor de middenbouw en leerlingen uit groep 3 van de onderbouw staat de vrijdag in het teken van gym. De leerlingen uit groep 6 van de middenbouwgroepen van juf Jacqueline en Meester Martin starten vrijdag om 08.20 uur bij het bewegingshuis. Ook zij worden daar met hun fiets verwacht. Alle andere groepen vertrekken vanaf de schatkamer. De gymlessen worden net als vorig jaar weer gegeven door juf Annemie. Wij zijn erg blij dat we weer mogen gymmen in het bewegingshuis.