Grote Peuterdag

Vrijdag 6 april houden alle basisscholen van OOZ de grote Peuterdag. Dus ook op De Schatkamer staan de deuren wagenwijd open.

Grote Peuterdag

Voor alle peuters en hun ouders die de best passende school willen voor hun kind, zijn van harte welkom om tussen 9.00 uur en 11.30 uur De Schatkamer en kinderopvang Doomijn te bezoeken. Leerlingen uit de bovenbouw zullen diverse activiteiten binnen en buiten aanbieden waar de peuters aan mee kunnen doen. Natuurlijk mogen de peuters ook in de kleutergroepen meespelen. Ouders kunnen aansluiten bij een voorlichtingsronde door de directie. De beste ervaringsdeskundigen zijn natuurlijk de leerlingen zelf, een rondleiding door bovenbouwleerlingen behoort daarom ook tot de mogelijkheden.

Bent u zelf niet meer op zoek naar een school voor uw kind, maar uw buren, familie, vrienden wel, dan mag u ze van harte uitnodigen namens ons. Hebt u al voor onze school gekozen en uw peuter ingeschreven, ook dan zijn u en uw kind van harte welkom.

We hopen heel erg veel peuters op bezoek te krijgen!