Geen (buiten)schoenen meer in de units.

Vorig schooljaar hebben we in verschillende groepen een experiment gedaan om geen buitenschoenen meer te dragen in de units. Door ons prachtige, maar ook wel zanderige schoolplein, werden de lokalen erg vies. De hygiëne liet zich te wensen over en de schoonmaakkosten werden hoger en hoger. Met dit experiment hebben we gemerkt dat we de lokalen een stuk schoner kunnen houden.

Door: Jennifer de Wit

Geen (buiten)schoenen meer in de units.

Daarom willen we dit doortrekken naar de rest van de units. Kinderen mogen vanaf maandag niet meer met hun buitenschoenen in de units lopen. Om ervoor te zorgen dat we de schoenen goed kunnen opbergen hebben we een aantal schoenenkasten aangeschaft. De kinderen mogen een extra paar (binnen)schoenen, sloffen, sokken of iets dergelijks mee naar school nemen, wat ze in de units aan kunnen doen. De (buiten)schoenen worden dan opgeborgen in de kasten. Zo houden we de Schatkamer beter schoon! De regenlaarzen krijgen nog steeds een plekje in de laarzenkast bij de ingang van de school!