Een geslaagde dag!

Vandaag hebben we het Schatkamerfeest gevierd en de sponsorloop voor Unicef gehouden.

Een geslaagde dag!

​Ondanks de regen hebben alle kinderen zich enorm goed ingezet om zoveel mogelijk rondjes te rennen voor het goede doel. We zijn natuurlijk heel benieuwd naar de uiteindelijk opbrengst voor Unicef. De loop was een van de activiteiten uit de velen die op school plaatsvonden. In alle groepen is er vandaag feest gevierd, gewoon omdat we trots op onze kinderen en elkaar zijn!

Wij zijn enorm blij dat er zoveel ouders geholpen hebben bij de activiteiten en voor alle aanmoedigingen! Dank u wel! Daarbij willen wij graag Vanessa in het bijzonder noemen. Ze heeft namens de activiteitencommissie veel werk verzet. Dank ook aan de studenten die de sponsorloop mede hebben georganiseerd.