doomijnNIEUWS

Afgelopen maandag had de bovenbouw de studenten van de Thorbecke weer over de vloer. Ze kwamen overheerlijke pizza's met de kinderen maken. De kinderen weten nu hoe je deeg moet kneden en de pizza's moet beleggen. Hoe ze pizza's op moesten eten wisten de kinderen gek genoeg al.

Door: Jennifer de Wit

doomijnNIEUWS

Verder staat deze week in het teken van kerst. Overal komen kerstbomen tevoorschijn om versierd te worden. Je hoeft maar een doos met kerstspullen neer te zetten en de kinderen, groot of klein, zorgen ervoor dat de ruimte een gezellige puinzooi wordt.

De kerstsfeer is ook heel goed voor de creativiteit. Zo heeft de bovenbouw al met oude CD’s en vilt onderzocht hoe ze daar kerstknutsels van kunnen maken en blijven de glazen potjes met crêpepapier altijd populair. Het is nog maar eventjes tot de kerstvakantie begint en we hebben nog veel leuke dingen gepland om die tijd lekker snel te laten gaan.

Geniet van het weekend! Het BSO-team