doomijnNIEUWS

Wat fijn dat iedereen weer terug is van vakantie. Hebben jullie het leuk gehad? Op de BSO zijn de kinderen op zoek geweest naar de schuilplaats van de letterbende, dat was heel spannend.

doomijnNIEUWS

Deze eerste maandag begonnen we met een verjaardagworkshop van twee kinderen. Ze maakten van ontbijtkoek een huisje en het dak werd versierd met hageltjes. Wat een feest om te maken. We zitten nog steeds een beetje in de boevenstemming. We spelen een spannend Museumspel in de gymzaal en rennen ons moe met het herfstspel. De rest van de week gaan we nog even verder met het thema Herfst. We gaan lekker naar buiten en gaan een gezellige herfstwandeling maken. Hopelijk komen we nog een mooie vliegenzwam of andere paddestoelen tegen.

Nog een paar nachtjes slapen en dan is het alweer Sint Maarten, dat betekent weer ons jaarlijkse lichtjesfeest! Binnenkort vertellen we daar meer over!