Deco-avond Sinterklaas

Zie de maan schijnt door de bomen……..

Deco-avond Sinterklaas

Het is niet zomaar een regel uit een Sinterklaaslied….. Eén van die bomen staat in onze hal, compleet met maan. Hebt u woensdagochtend bij binnenkomst ook zo met grote ogen rondgekeken in de hal? Zeer veel kinderen wel. Wat hebben kinderen er blij en enthousiast op gereageerd, fijn om te zien en horen. Het fotohokje trok natuurlijk meteen veel aandacht. Deze is ook voor ouders bedoeld. Wie durft!?

Een mooi versierde hal draagt echt bij aan de sfeer van het thema op dat moment en het team is dan ook ontzettend blij en dankbaar dat hier steeds weer opnieuw ouders zich voor willen inzetten. Behalve dat er na een avondje arbeid een prachtige versierde hal ontstaat, is het ook nog eens ontzettend gezellig om met elkaar aan de slag te gaan om dit te bewerkstelligen. Ouders, teamleden, collega’s van Doomijn en bovenbouwers werken samen in een ontspannen en gezellig sfeertje.

Zonder ook maar iemand te kort te doen, willen we als team toch even een keer de ‘denktank’ van de deco-avonden in het maanlicht zetten. José, Marieke, Meriam, Kirsten (ouders) en Franca van Doomijn bedenken het plan en bereiden voor wat nodig is. Op de deco-avond kunnen alle helpende handen dan aan de slag met de uitvoering van dit plan. Zonder deze denktank en de helpende handen van alle andere ouders en kinderen is er geen versierde hal! Dat mag niet gebeuren! Ook zin gekregen om te helpen of geen zin maar wel het grote belang van deze deco-avonden zien, sluit dan aan. Elke deco-avond opnieuw kunt u beslissen of u komt. Aanmelden hoeft niet, gewoon aansluiten!

Dit jaar hebben ook de kinderen uit de midden- en bovenbouw een rol gekregen bij het versieren van de hal. In de
talentenworkshops op de dinsdagmiddag kunnen de kinderen van de groepen 5 t/m 8 kiezen uit verschillende workshops waaronder de deco-workshop. Zij leveren op deze wijze een belangrijke bijdrage aan het geheel. De woorden ‘Welkom Sint’ aan de balustrade zijn gemaakt door deze kinderen. Zij hebben vanuit hun eigen creativiteit de letters vormgegeven. Erg mooi gemaakt! De talenten zijn gespot!

Team De Schatkamer