De Grote Peuterdag

De Schatkamer heeft vandaag veel geïnteresseerde peuters en ouders mogen verwelkomen op de Grote Peuterdag.

De Grote Peuterdag

Maar liefst 60 leerlingen uit de bovenbouw hebben geholpen bij diverse activiteiten en hebben de rondleidingen verzorgd. Zij kunnen immers beter dan wie ook vertellen hoe het is om een leerling op De Schatkamer te zijn.

Het was een ontzettend gezellige dag. Heel veel dank aan al die bovenbouwers voor hun bijdrage. Dank aan de ouders die geholpen hebben en natuurlijk aan alle peuters en ouders die ons hebben bezocht.

Chloë uit groep 7 wil graag zelf haar ervaring vertellen.

Vandaag ben ik gaan helpen bij de grote peuterdag. Dat was heel leuk. Ik heb geholpen in het speellokaal, geverfd, gekleurd, met scheerschuim en vragen beantwoord. Groep 7 en 8 mag alleen helpen. En ik zit in groep 7 dus dit was mijn eerste keer. Ik heb vooral samen met Mila samengewerkt (een vriendin van mij). Er waren heel veel peuters en ouders waardoor ik heel veel heb gespeeld.

Het was een hele leuke dag en ik heb heel veel plezier gemaakt met de peuters.

Chloë de schatkamer 04-05-2019.