De Grote Peuterdag

De Grote Peuterdag is vandaag drukbezocht door peuters en hun ouders. Een zeer grote opkomst, waar we natuurlijk heel blij mee zijn.

De Grote Peuterdag

De kinderen uit de midden- en bovenbouw hebben een zeer grote bijdrage geleverd aan deze gezellige ochtend. Zij hebben leuke activiteiten binnen en buiten begeleid en rondleidingen door alle bouwen gegeven. Betere vertegenwoordigers en promotors konden we ons niet wensen! Ze hebben daar vele complimenten van de bezoekende ouders over ontvangen. Wij zijn trots op ze! Ouders van onze eigen kinderen hebben samen met kinderen uit verschillende groepen koekjes gebakken en natuurlijk stond Elvira weer klaar met een vers kopje koffie of thee en een glaasje ranja voor de peuters.

Dank aan iedereen die deze ochtend tot een succes hebben gemaakt!