Correctie op de afschrijving oudergelden

Inmiddels is er voor ruim 80% van de kinderen een betaling van de oudergelden gedaan. Wat fijn dat er door jullie zo goed bijgedragen wordt aan de activiteiten en de tussenschoolse opvang!

Door: Jennifer de Wit

Veel ouders kiezen er voor om een incasso af te geven voor een betaling in 5 keer.

Helaas heeft het systeem waarmee deze incasso’s worden aangemaakt een fout gemaakt. Alleen het eerste onderdeel van de gekozen bijdragen zijn doorgegeven aan Mollie. Mollie is de organisatie die de afschrijvingen op jullie rekening uitvoert. Daarom wordt er te weinig afgeschreven.

Om dit recht te zetten kan ik alleen nog maar voor de overige onderdelen een nieuwe incasso aanmaken. Die incasso zal worden afgeschreven naast de oorspronkelijke incasso. Je ziet deze dus twee keer langskomen op je bankoverzichten.

Het is nog steeds onderdeel van de incasso opdracht die jullie op de site hebben opgegeven.

Mochten er problemen ontstaan door deze werkwijze, neem dan contact met mij op. Dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Ook als je nog vragen hebt, dan hoor ik het graag!

Fijne dag,

Elise Veltman - van Reekum