bovenbouwNIEUWS

Afgelopen week hebben we de Kinderboekenweek afgesloten door middel van de voorleeswedstrijd. Verder zijn de kinderen van bovenbouw weer op de schoolfoto geweest.

Door: Susan Freriks

bovenbouwNIEUWS

Deze week hebben wij de Kinderboekenweek afgesloten met de voorleeswedstrijd. Na de voorrondes in de klas is van iedere groep een stamgroepwinnaar gekozen. Merel, Isabel en Sara streden tegen elkaar om de titel voorleeskampioen van de bovenbouw. We hadden een kritische jury bestaande uit: Noëlle, Viggo en Mina. Het duurde een tijdje, voordat er een eindoordeel bekend was. Uiteindelijk is jury toch tot een winnaar gekomen. Sara mag zich komend jaar voorleeskampioen noemen. Zij zal onze school vertegenwoordigen op de plaatselijke kampioenschappen. Sara heel goed gedaan en veel succes!

Eerst nog even over de schoolfotograaf, Angela, de fotograaf, gaat de mooiste foto’s selecteren en eind oktober zal uw kind een codebriefje mee naar huis krijgen. Met deze code kunt u dan inloggen, de foto’s bekijken en eventueel de foto’s bestellen. Nieuw dit jaar is dat u tijdens uw bestelling kunt aanvinken of de foto’s thuis of op school bezorgd mogen worden. In het laatste geval, op school bezorgen, levert u dat 2,70 euro voordeel op, aangezien dan de verzendkosten komen te vervallen.

Volgende week donderdagavond is de voorlichting van het Voortgezet Onderwijs op de Schatkamer. Meer informatie hierover kunt u verderop in de Schatbewaarder vinden.

Fijn weekend gewenst!

Het bovenbouwteam