bovenbouwNIEUWS

De Sint is nauwelijks vertrokken en bijna meteen staat de hele school alweer in het teken van de kerst! De groepen in de bovenbouw zijn helemaal gezellig aangekleed.

Door: Jennifer de Wit

bovenbouwNIEUWS

De een-na-laatste week voor de vakantie, maar wij zijn nog hard aan het werk. We zijn druk bezig met het lezen van de teksten voor wereldoriëntatie. We bekijken daarnaast ook passende filmpjes zodat we antwoord kunnen geven op de leervragen.

Ook zijn we voor taal een nieuwsbericht aan het schrijven over ons thema ‘’Pruiken, revoluties en West-Europa’’. Uit alle drie de klassen wordt het allerbeste nieuwsbericht gekozen en deze wordt dan volgende week echt gepubliceerd in de Schatbewaarder! U kunt hierin alles over het thema lezen.

Dinsdag 20 december gaan we op bezoek bij het Michael College. Alle kinderen moeten deze dag dus op de fiets komen!

Donderdag 22 december is het altijd zo gezellige Midwinterdiner. Als het goed is heeft u deze week per mail een brief ontvangen van de organisatie. U kunt hierin alle belangrijke informatie vinden. We vieren dit jaar het Midwinterfeest in de eigen stamgroep. Zoals elk jaar worden de gerechten voor het buffet door de ouders en kinderen bereid. De intekenlijsten hangen in elke groep. U kunt hierop aangeven wat u van plan bent te maken. Denkt u eraan om de kinderen die donderdagochtend alvast een bord, beker en bestek mee te geven? Wij kunnen dan de tafels alvast feestelijk dekken.

Fijn weekend!

Vrolijke groet,