Bewegen is gezond!

Op De Schatkamer werken wij samen met kinderpsychotherapeuten van FysioPlus Zwolle. Fysioplus start in april met een programma voor kinderen met overgewicht. Wij delen graag deze informatie met u.

Bewegen is gezond!

Is uw kind te zwaar of is er sprake van overgewicht? Kan hij of zij hierdoor moeilijk meekomen met gym en/of buitenspelen met vriendjes en vriendinnetjes? Bent u als ouder bang voor de sociale of lichamelijke gevolgen hiervan? Graag nodigen wij u en uw kind uit, om samen te ervaren en te leren hoe uw kind (weer) een gezonde levensstijl kan krijgen en plezier in het bewegen mag ervaren.

Wat: Beweegprogramma (multidisciplinair)

Waar: Locatie Middelweg

Hoe vaak: 2x per week, 45 minuten.

Duur: 3 maanden.

Samenwerking: Indien nodig diëtiek en psychologie.

Voor wie: 8-13 jaar

Groepsgrootte: 4-8 kinderen.

Verwijzing huisarts is gewenst!

Voor ouders zal er 3 keer een informatiebijeenkomst plaatsvinden. Hiervan zijn er 2 verplicht. Deze vinden tegelijkertijd met de training plaats.

Bereikbaarheid / Aanmelding

Onze praktijk is dagelijks telefonisch te bereiken, op werkdagen van 08.30-17.00 uur.
U vindt ons op locatie Middelweg
Middelweg 402, 8031 VX Zwolle.

038 453 55 03 info@fysiopluszwolle.nl www.fysiopluszwolle.nl