Bericht van de Stichling oudergelden De Schatkamer

Beste ouders/verzorgers van de leerlingen van De Schatkamer, Wij hebben hard gewerkt al heeft u nog niet van ons gehoord.

Bericht van de Stichling oudergelden De Schatkamer

Wij zijn Martijn Schakelaar en Annabel Vendel en zullen vanaf dit schooljaar het penningmeesterschap van de stichting oudergelden van KC De Schatkamer op ons nemen. Martijns zoon Ties zit in groep 2 bij Debbie en Helma en Rem zit net in groep 1, bij Miriam en Ellen. Annabel haar zoons Fynn zit in groep 3 bij Carlijn en Noa in groep 7 bij Robin

Vanaf dit schooljaar zal de inning van de oudergelden via Schoolkassa vanuit ParnasSys gaan plaatsvinden. Dit is ook de reden dat de inning van de oudergelden later wordt opgestart dan dat jullie gewend zijn. De inrichting van Schoolkassa heeft wat tijd gekost maar biedt veel voordelen, voornamelijk de manier van betalen en het overzicht hierin.

Komende week zult u via Parro en/of via e-mail een link ontvangen voor de betaling van de ouderbijdrage. Zoals de meesten al weten bestaat deze bijdrage uit een verplicht deel en een vrijwillige deel. Meer details volgen komende week.

Voor vragen kunt u ons altijd aanspreken op school of mailen naar: admin@oudersvandeschatkamer.nl

Vriendelijke groeten, Martijn en Annabel